Bij Monkeybuy kun je op 2 verschillende manieren je betaling voldoen, namelijk met Ideal of achteraf betalen met Klarna

IDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Hoe werkt iDEAL? Wanneer je een bestelling plaatst krijg je bij het afrekenen de mogelijkheid om te kiezen hoe je de betaling wilt laten gebeuren. Hierbij kies je de optie iDEAL als deze nog niet geselecteerd is. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Je status zal direct veranderen naar ‘Ideal Betaald’ wanneer de betaling is gelukt.

Hoe werkt Klarna? Wanneer je voor achteraf betalen kiest, krijg je de mogelijkheid om jouw bestelling met Klarna af te handelen. Pas na ontvangst van jouw bestelling gaan de 14 dagen betalingstermijn in. Dit geeft jou even extra de tijd om de betaling te voldoen, of misschien vind je het fijner om pas te betalen na ontvangst van jou artikelen.
*Klarna is een externe partij, vragen betreft jouw Klarna betaling zullen dus ook via Klarna lopen.