Ten eerste: Welkom bij Monkeybuy.nl, wat leuk dat je ons gevonden hebt. Ik zou mijzelf en Monkeybuy graag willen voorstellen, want bij Monkeybuy is vooral de persoonlijke benadering en contact tussen bedrijf en klant erg belangrijk.

Ik zal eerst mijzelf willen voorstellen: mijn naam is Ingeborg, oprichter van Monkeybuy.nl. Momenteel ben ik naast het beheren van Monkeybuy, ook fulltime werkzaam bij een bedrijf in de Financiële administratie. In mijn vrije tijd ben ik ook geen stilzitter: stappen met vrienden, wandelen met mijn honden en fitnessen is wat ik graag doe. Maar naast al die activiteiten kan ik film kijken of een boek lezen in een luie positie ook erg waarderen.

Na mijn middelbare school ben ik begonnen met een opleiding Schoonheidsspecialiste, dit omdat ik altijd al erg veel interesse heb gehad  in uiterlijke verzorging. Helaas kwam ik er na een aantal maanden toch achter dat het vak Schoonheidsspecialiste toch niet helemaal voor mij gemaakt was, en stopte ik hiermee. Hierna ben  ik MBO+ Marketing & Communicatie gaan doen, deze opleiding was erg breed qua vakken waardoor ik met meerdere richtingen kennis kon maken. Uiteindelijk kwam ik er dan ook achter dat vooral de financiële vakken en bedrijfsadministratie mij goed lagen, na het afronden van deze opleiding ben ik daardoor Boekhouden gaan doen. Sinds dien ben ik dus ook werkzaam in de financiële branche, en dit bevalt mij nog steeds erg goed.. maar de persoon die ik ben verlangde toch naar meer, maar vooral naar iets eigens.

Maar met het gevoel dat je iets voor jezelf wil beginnen heb je nog geen goed idee voor een bedrijf. Want wat ga je doen? Wat ga je aanbieden? Waar is vraag naar maar ligt ook mijn eigen interesse? Dit zijn vragen die ik mijzelf lang heb afgevraagd, en ik wilde deze vragen eerst kunnen beantwoorden voordat ik de gok zou wagen.

Het idee voor Monkeybuy kwam eigenlijk heel geleidelijk; Ik was altijd opzoek naar de beste koopjes en aanbiedingen in zowel binnen- als buitenland, het gaf mij altijd een kick om dezelfde producten en kwaliteiten voor goedkoper te kunnen bemachtigen. Dit was natuurlijk ook bekend bij mijn vrienden en kennissen, en hierdoor kreeg ik dus ook vaak de vraag: ”Ingeborg kan je dit voor mij meenemen de volgende keer als je weer inkopen gaat doen?” Uiteindelijk was er zoveel vraag om mij heen om producten mee te nemen, dat er verschillen mensen tegen mij zeiden: Waarom maak je hier geen bedrijfje van? Deze vraag hem ik meerdere malen moeten horen voordat ik er serieus over na ging denken..

En hierdoor is Monkeybuy.nl dus ontstaan: niet alleen mijn kennissen en vrienden de mogelijkheid geven om goedkoper uit te zijn, maar ook jullie. Bij Monkeybuy proberen wij altijd goedkoper te zijn dan de plaatselijke drogist, maar ook hebben wij 365 dagen per jaar dezelfde lage prijzen, hierdoor hoef je geen tijdelijke aanbiedingen meer af te wachten.

Ik hoop met Monkeybuy mijn interesses en kennis samen te voegen, en hierdoor voor langere tijd met plezier voor jullie  de beste producten en prijzen aan te bieden.

Momenteel biedt Monkeybuy +300 producten aan, dit zullen er met de tijd nog een stuk meer worden. Heb jij een favoriet product wat je graag terug ziet op de site? stuur dan een e-mail naar shop@monkeybuy.nl en dan zal het product worden toegevoegd of zullen wij kijken voor welke prijs wij dit product aan jou kunnen aanbieden.

100% merkgarantie

Bedankt voor het lezen!